- Nauja prekė
Susijusios prekės
Gintarinės spalvos, lengvas, švelnaus kvapo ir skonio. Jo sudėtyje yra daug mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų E, K ir kitų. Naudojamas salotoms, padažams, tinka troškinti, kepiniams, marinatams bei desertams gardinti. Taip pat sezamų sėklų aliejus tinkamas lengvam kepimui.
Sezamų sėklų aliejus naudojamas kosmetiniais ir sveikatingumo tikslais. Saugo odą ir gleivinę nuo išsausėjimo. Turi priešuždegiminių savybių. Teigiamai veikia plaukų augimą, odos struktūrą. Šiame aliejuje taip pat nemažai vitamino E, gerinančio odos išvaizdą ir spalvą, užkertančio kelią smulkių raukšlelių susidarymui.
Maistinė vertė (100 g produkto):
Sudėtis: šalto spaudimo sezamų aliejus (nefiltruotas, nerafinuotas). Galimos nuosėdos.
Žaliavos kilmės vieta: Indija
Mūsų svetainėje esanti informacija yra pažintinio pobūdžio. Norėdami vartoti aliejų gydomaisiais tikslais, pasitarkite su gydytoju.
| Energetinė vertė | |
| Energetinė vertė | 3700 kj / 900 kcal; |
|---|---|
| Riebalai | 100 g ( iš kurių: mononesočiųjų riebalų rūgščių 39,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 46,7 g) |
| Sočiosios riebalų rūgštys | 14,2 g. |
Pristatymo būdai:
- DPD kurjeris - 3,50 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- DPD pickup paštomatai - 2,59 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- OMNIVA kurjeris - 3,50 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- OMNIVA pickup paštomatai - 2,59 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- Omniva paštomatai - 2,50 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- Omniva kurjeris - 3,75 EUR.
- DPD pickup paštomatai - 2,50 EUR. Nemokamas pristatymas nuo: 35,00 EUR
- DPD kurjeris - 3,75 EUR.